Akció-fantasy: HolnaputánDVD filmek
HolnaputánMindenki tud az általános felmelegedésről. De senki sem veszi komolyan. Pedig az üvegházhatás következményei egyszer >>>
Mindenki tud az általános felmelegedésről. De senki sem veszi komolyan. Pedig az üvegházhatás következményei egyszer behajtják azt a kölcsönt, amit a nemtörődöm emberiség vett fel apránként a természettől. És sokan vannak, akik szerint a nap, amikor a természet visszavág, már nincs messze. Az új jégkorszak nem apránként érkezik, hanem egyszerre: a Föld bonyolult meteorológiai rendszere egyszer csak felborul, és egyik pillanatról a másikra minden megváltozik. Hurrikánok, ciklonok, hó- és szélviharok, tengerrengések, szökőárak és árvizek pusztítanak az egész világon. Az emberek tehetetlenek. Aki túléli az első elsöprő viharokat, az dél felé menekül.
Csupán egyetlen ember szeretne északra jutni. Adrian Hall professzor fia New Yorkban ragadt egy tanulmányi versenyen, amikor a jégvihar elsöpörte a várost. A klímakutatót nem érdekli semmi más. Körülötte pusztul a világ, az Empire State Buildingnek már csak a legfelső tíz emelete áll ki a hóból, de ő a természet fölé akar kerekedni: meg akarja menteni a fiát.

Ha Roland Emmerich új filmmel jelentkezik, megremeg a föld és elemi erővel söpör végig a siker a világ filmszínházaiban. A Függetlenség napja, a Godzilla, a Csillagkapu és A hazafi alkotója ezúttal egy újabb, minden eddiginél monumentálisabb katasztrófafilmmel jelentkezik, amelyben ezúttal nem az idegenek és nem is Godzilla, hanem a természet áll bosszút az emberiségen!

Holnapután
(The Day After Tomorrow)
Thriller-Sci-fi-Dráma-Akció,
2004 - Amerikai film

Rendezte: Roland Emmerich
Szereplők: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum,
Dash Mihok, Jay O. Sanders,
Sela Ward, Ian Holm
Stúdió/Forgalmazó: 20th Century Fox/InterCom
Hang: magyar (DD 5.1),
angol (DD 5.1), angol (DTS)
Kép: 2,35:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar, angol, finn, izlandi, norvég, dán, svéd, görög
Régiókód: 2
Hossza: 119 perc
Kivitel: Extra változat bónusz lemezzel
Megjelenés: 2004 Október 28.
  • Ehhez a cikkhez: Holnapután jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok