Filmek - mozi-dvd.hu

Dirty Sanchez: The Movie

Dátum: 2007. január 15. hétfő, 13:20
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Még maga Belzebub is hallott a Dirty Sanchez halált megvető idiótáiról, s nevéhez illően ördögi tervet eszel ki, >>>
Dirty Sanchez: The Movie
angol film 2006
vígjáték

Még maga Belzebub is hallott a Dirty Sanchez halált megvető idiótáiról, s nevéhez illően ördögi tervet eszel ki, hogy megleckéztesse a "kaszkadőrülteket".
Egy szép nap a négy fenegyerek, Dainton, Joycey, Pancho és Pritchard épp egy olyan mutatvány végrehajtásán ügyködik, amely minden eddigi próbálkozásukra rátesz egy lapáttal. A balhé azonban balul sül el, s a srácok a pokol legmélyebb bugyrában (hol máshol?) találják magukat, ahol a tüzes kégli házigazdája, Lucifer várja őket. S van egy ajánlata.

Ha a fiúk szeretnék még valaha is felülről szagolni az ibolyát, teljesíteniük kell a Hét Fő Bűnt (tudod, abból fejlevágós filmből…), méghozzá a világ hét különböző pontján valamilyen őrült kaszkadőr-akció formájában. Mi sem egyszerűbb! A négyes hátára veszi hát a földgolyóbist, hogy lenyomják a pokoli küldetés hét állomását: a restséget valahol Angliában, a haragot Moszkvában, az irigységet Ko Phi Phi-ben, a bujaságot Bangkokban, a kevélységet Tokióban, a torkosságot San Miguelben, Mexikóban, a fösvénységet pedig a Dominikai Köztársaságban.
Siker esetén halhatatlanság és világuralom a jussuk, a bukás pedig örökre elkárhoztatja makulátlannak éppenséggel nem mondható lelküket.
Vajh képesek lesznek-e a srácok megfelelni a feladatnak, vagy az idők végezetéig odalenn rekednek az örök sötétség fogságában?

A film méltó utódja (sőt!) a Magyarországon is debütált Jackass-nek!

Szereplők:
Lee Dainton, Dan Joyce, Kasumi Kitano, Michael Pancho Locke, Mike Locke, Myke Hawke Pierce, Matthew Pritchard, Elizabeth Tan
Rendező: Jim Hickey
Producer: Bobby Allen, Rupert Preston
Vágó: James Herbert
Forgalmazza: SPI International
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2007. február 1.