Filmek - mozi-dvd.hu

Főszereplő és világsztár a Sorstalanságban!

Dátum: 2004. október 27. szerda, 15:33
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Több hónappal a forgatás kezdete után tegnap végre kiderült, ki játssza Koltai Lajos Sorstalanság >>>
Főszereplő és világsztár a Sorstalanságban!

Több hónappal a forgatás kezdete után tegnap végre kiderült, ki játssza Koltai Lajos Sorstalanság című filmjének főszerepét.

Kozma Gyurit a 13 és fél éves Nagy Marcell alakítja, aki az újságírói kérdésekre elmondta, nem elsősorban fizikailag, mint inkább lelkileg volt nehéz a szerep szerinti kínzásokat elviselni.

Tegnap a buchenwaldi tábor felszabadítását vették filmre, többek között azt a jelenetet, melyben egy amerikai katona azt tanácsolja Gyurinak, maradjon külföldön, ne menjen haza oda, ahol így bántak vele. Az apró szerepre nem kisebb színészt szerződtettek a 36 éves brit színészt, Daniel Craig-et.
Craig legutóbb Gwyneth Paltrow szerelmét alakította a Sylvia című filmben, de olyan hollywoodi szuperprodukciókból is ismerhetjük, mint az Álom Afrikáról, a Tomb Raider, A kárhozat útja, de felbukkant az Oscar-díjas Elizabeth-ben és a Tíz perc: Cselló Mike Figgis által rendezett epizódfilmjében is. Legutóbb Adrien Brody partnereként forgatott a The Jacket című thrillerben.
Koltai Lajos rendező a tegnapi sajtótájékoztatón bejelentette: két hét forgatás van hátra még Magyarországon. Ezt követően egy hetet még Németországban, Erfurtban és Halle környékén dolgozik a kamera.

Forrás: Népszabadság, Magyar Hírlap