Filmek - mozi-dvd.hu

Waczak szálló 1-2. sorozat

Dátum: 2004. október 31. vasárnap, 15:51
Rovat: DVD filmek
Kategória: TV-sorozat

Ugyancsak alábecsülnénk a 12 részes angol komédia-sorozatot, ha azt állítanánk: a televíziózás történetének egyik legjobb és legsikeresebb >>>

Ugyancsak alábecsülnénk a 12 részes angol komédia-sorozatot, ha azt állítanánk: a televíziózás történetének egyik legjobb és legsikeresebb alkotásáról van szó.
A Waczak szálló ugyanis nem hasonlítható egyetlen más helyzetkomikumra épül tévés showhoz sem, lévén alkotója és egyben főszereplője, a Monty Python társulat oszlopos tagjaként ismert John Cleese szó szerint a tökéletességig fejlesztette a műfajt...
Cleese és írótársa (egyben akkori felesége) négy év alatt írta meg és forgatta le a sorozat 12 epizódját - az aprólékos munka azonban nem volt hiába: negyed századdal az első sugárzás után a hatórányi mestermunka minden másodperce ma is heveny röhögésrohamokat gerjeszt világszerte a nézőkben!

A Waczak szálló humoros eseményei egy tizedrangú angol szálloda heves vérmérsékletű, vonalas vezetője, Basil Waczak körül zajlanak. Basilt - természetesen - Cleese alakítja, aki a Gyalog Galopp-ban és a Brian életé-ben megszokott stílusát hozza ismét!

Ezen a lemezen a sorozat első évadja, vagyis az 1975-ben készült első hat epizód található!

Műfaj: vígjáték,

Rendezte:
Bob Spiers, John_Howard Davies

Szereplők:
John Cleese, Prunella Scales, Andrew Sachs, Connie Booth, Ballard Berkeley, Gilly Flower

Szinkron: nem
Felirat: igen
Hangsávok:
Angol Mono, Lengyel Mono
Feliratok:
magyar, bolgár, finn, héber, lengyel, román
Forgalmazza: InterCom
Extrák:
  • Interaktív menük
  • Közvetlen jelenetválasztás

Kölcsönözhető: 2004 November 4.