Filmhír: Kate Winslet alakja megőrjíti LondontFilmhírek
Kate Winslet gyönyörű alakjára mintha ráöntötték volna azt földig érő ruhát, >>>
Kate Winslet alakja megőrjíti Londont

Kate Winslet gyönyörű alakjára mintha ráöntötték volna azt földig érő ruhát, melyben Londonban jelent meg. A 29 éves színész csillag tökéletes formáját annak ellenére őrzi, hogy 11 hónapja született meg második gyermeke, Joe. Kate bevallása szerint a szülés után nem fogyókúrázott, és nem is veszített a súlyából.

"Született egy gyermekem, és most megint visszanyertem régi formámat. Az emberek azt mondják, úgy nézek ki mintha lefogytam volna, pedig ez csak én vagyok"- mondta a színésznő legújabb filmjének premierjén Londonban. Amikor első gyermekét - mára már négy éves Miát - hordta a szíve alatt, Kate úgy érezte mintha akkora lenne, mint egy busz hátsófele.

Miután a GQ magazin fotókat készített róla, és a képeket digitálisan megigazították kicsit, hogy még magasabbnak és vékonyabbnak tűnjön az amúgy is gyönyörű színésznő, a képeket meglátva Kate egyszerűen felkiáltott örömében és kijelentette: büszke az alakjára.

A Megtalálni Sohaországot (Finding Neverland) című filmet a Pán Péter szerzője, JM Barrie álmodta meg, mely Sylvia Llewelyn Daviesről (Kate Winslet) és öt gyermekéről szól. A filmet a kritikusok meglehetősen pozitívan fogadták, és sokak szerint több Oscar-díjra is esélyes. Kate Winslet mellett Johnny Depp és a 12 éves londoni iskolásfiú Freddie Highmore is kitűnő alakítást nyújt a filmben.

Kapcsolódó linkek:
Kate Winslet - Képgaléria
  • Ehhez a cikkhez: Kate Winslet alakja megőrjíti Londont jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz