Filmek - mozi-dvd.hu

Pókember 3.

Dátum: 2007. április 05. csütörtök, 07:45
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-fantasy

Úgy tűnik Peter Parker végre megtalálta a megfelelő egyensúlyt M.J. iránti rajongása és a hősként rá nehezedő feladatai között. >>>

Pókember 3.

Spider - Man 3

amerikai film 2007
akció, fantasy


Úgy tűnik Peter Parker (Tobey Maguire) végre megtalálta a megfelelő egyensúlyt M.J. iránti rajongása és a hősként rá nehezedő feladatai között. De a látóhatáron viharfelhők gyülekeznek.
A mikor kosztümének színe hirtelen feketére változik és felturbózza erejét, Peter is változáson megy keresztül, felszínre tör jellemének sötét, bosszúálló oldala, aminek leküzdésével egyébként is gondjai vannak. A kosztüm befolyása alatt Peter a túlzott magabiztosság hibájába esik, és kezdi elhanyagolni azokat az embereket, akik a legjobban szeretik őt és törődnek vele.
Egy gyönyörű, vöröshajú lánnyal (Bryce Dallas Howard) is találkozik. Ő szeretne hű maradni régi szerelméhez, Maryhez (Kirsten Dunst), de lehet, hogy a csábítás erősebb lesz.
Választásra kényszerítve az új kosztüm adta elsöprő erő és régi énje, az együttérző hős jelleme között Peternek le kell győznie a benne feltörő démonokat mivel két legfélelmetesebb ellensége Sandman és Venom példátlan erőkkel akarattal felfegyverezve próbálják elpusztítani Petert és mindenkit aki közel áll hozzá.
Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban. És sosem volt még ilyen veszélyben.


Szereplők:
Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Thomas Haden Church, Topher Grace, James Franco
Rendező: Sam Raimi
Gyártó stúdió: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 120 perc

Hivatalos honlap
IMDb: Spider - Man 3
Hazai Mozipremier: 2007. május 3.
Spider - Man 3 - Pókember 3.