Filmek - mozi-dvd.hu

Szerelmi háromszög a Grindhouse...

Dátum: 2007. április 05. csütörtök, 10:06
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír

Mindha csak nem lenne éppen elég szex és botrány magában a filmben, a főszereplő Rose McGowan és a társrendező Robert Rodriguez >>>

Szerelmi háromszög a Grindhouse forgatásán

Mindha csak nem lenne éppen elég szex és botrány magában a filmben, a főszereplő Rose McGowan és a társrendező Robert Rodriguez gondoskodott róla, hogy még jobban fokozzák a Grindhouse körüli feszültséget.


A Page Six riportja alapján Rodriguez, aki 16 éve házas és 5 gyermek apja összeszűrte a levet McGowan-nel, aki mellesleg Marilyn Manson volt jegyese. A filmforgatások érthető okokból bizonyos fokú titoktartással járnak. Nos, állítólag ez a kis románc volt e filmforgatás leggyengébben eltitkolt eseménye.
Ráadásul Rodriguez felesége a forgatás teljes ideje alatt jelen volt, mivel ő a film egyik társproducere.

"Gyakran eltüntek egy lakókocsi mélyén, együtt ebédeltek" - mondta a hírforrás. " Rose érezte, hogy a forgatócsoport tagjai megkülönböztetett bánásmódban részesítik, de ezt olyan módon könyvelte el magában, hogy: Mi másra számíthatsz, ha a rendezővel kettyintesz?" Amikor Rodriguez neje megtudta mi folyik a háta mögött, "hatalmas érzelmi kitörések következtek, érzelmi vulkánkitörések" - nyilatkozta a hírforrás. Rodriguez és felesége jelenleg külön élnek, de állítólag még nincs szó válásról.

Fülig Jimmy

2007.április 5.