Filmhír: Kate és Owen románca azFilmhírek
Kate és Owen románca az "igazi"!

Több hónapos laza kapcsolat után Kate Hudson és Owen Wilson elhatározta, hogy románcuk lángját nagyobbra veszik, >>>

Kate és Owen románca az "igazi"!

Több hónapos laza kapcsolat után Kate Hudson és Owen Wilson elhatározta, hogy románcuk lángját nagyobbra veszik, és ehhez Owen öccse Luke is áldását adta.


"Boldognak látszik a bátyó" - mondja Owen öccse Luke Wilson, aki szintén szinész. "Kate egy nagyon kedves lány."
A 27 éves Hudson és a 38 éves Owen Wilsonnem titkolja, hogy mostanában nagyon élvezi egymás társaságát. Ausztráliában, ahol Owen Fool's Gold című filmen dolgozott, gyakran látták a párt együtt kerékpározni és sétálni a tengerparton.
Már visszatértek az Államokba, de továbbra is táplálják szerelmi romámcuk tüzét. A múlt pénteken a korábban titkolózó pár mindennek látszott, csak szégyenlősnek nem, amíg a Santa Monica-i Ivy at the Shore étteremben ebédelt. "Attól a pillanattól kezdve, ahogy beléptek, szinte falták egymást" - mondta egy szemtanú. "Kate még az ölébe is beleült, hogy úgy csókolgassa."

A pár nyíltsága "természetes előrehaladás" kapcsolatuk terén - mondta egy barát. Hudson, aki a 3-éves Ryder édesanyja, tavaly Augusztusban költözött külön férjétől, Chris Robinson-tól.
"Owen rájött mekkora kincsre tett szert" - mondta a páros barátja. "Jelenleg szórakoznak, de nyilvánvalóan a dolgok kezdenek komolyabbra fordulni."

Fülig Jimmy

2007.április 5.

  • Ehhez a cikkhez: Kate és Owen románca az jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők