Filmhír: Jordana Brewster románcról beszélFilmhírek

Nem mindegyik "hasfelmetszős" film forgatása alatt szövődik igazi romantikus szerelmi kapcsolat, de úgy tűnik >>>

Jordana Brewster románcról beszél

Nem mindegyik "hasfelmetszős" film forgatása alatt szövődik igazi romantikus szerelmi kapcsolat, de úgy tűnik Jordana Brewsternek bejött a dolog.
"Én úgy gondolom, hogy a Texas-i Láncfűrészes végül is romantikus volt" - mondja a 27 éves szinésznő az InStyle Weddings című magazinnak nyilatkozva.

Vőlegényéről, a 38 éves Andrew Form-ról így nyilatkozik: "Titokban kezdtünk randizni - tudja, amolyan lakókocsis légyottok - mert egyébként nem vetett volna ránk jó fényt a dolog a forgatás alatt. Viszont Andrew olyan munkásbakancs-félét hordott a forgatáshoz, és még amikor engem halottként fekve filmeztek, még akkor is körbenéztem, hogy látom-e valahol ezeket a hatalmas bakancsokat felbukkanni. Ha láttam, megnyugvással töltött el, hogy a közelemben van."

Miután a film forgatása befejeződött 2005 őszén, a pár együtt maradt, sőt, együtt karácsonyozott a Bahamákon. Jordana ezután Andrew Hollywood Hill-i házába költözött.


"Én mindig is azt mondtam, hogy soha nem költöznék össze senkivel az esküvő előtt, és aztán mégis megtettem" - mondja Brewster. "Én vagyok a világ legnagyobb hipokratája! Alig jártunk együtt régebben egy hónapnál, és már vissza sem mentem lakni a saját lakásomba."

Brewster, aki főszerepet kapott a Brad Pitt és Angelina Jolie szereplésével bemutatott 2005-ös Mr és Mrs Smith című film azonos című hamarosan bemutatásra kerülő tévésorozat verziójában imádja a 3,2 karátos emerald metszésű gyémánt-platinum eljegyzési gyűrűjét, melyet Form-tól kapott, és melyet egy New York-i bevásárló kiruccanáson vett neki.

Form kapcsolatuk egyéves évfordulóján kérte meg kedvese kezét, ami azért nem ment teljesen simán. Brewsternek olyan érzése volt, hogy Form a vakációjukon fogja megkérni a kezét a San Ysidro Ranch-on Santa Barbarában, ahol egyébként John és Jackie Kennedy annak idején a nászutukat töltötte. De amikor an nap véget ért, és még mindig nem történt eljegyzés, Brewster így emlékezik vissza: "Az járt a fejemben, Oh, Istenem, nem fogja megtenni! Ennek tetejébe még veszekedtünk is a Nordtrom-ban, mert akartam venni neki egy dzsekit, de ő ellenkezett, mondván, hogy az nem az ő stílusa."
A dolgok olyan rosszul álltak, hogy Brewster sms-ezett legjobb barátnőjének. "Mondtam neki, hogy veszekedtünk, és, hogy úgy tűnik nem lesz eljegyzés. Ő visszaírt: Ne aggódj! Mindenki veszekedik az eljegyzése napján."

Egy szó, mint száz, amint visszaértek a szállodába Form akcióba lendült; gyertyát gyújtott, és előhúzta a gyűrűt tartalmazó dobozkát.
"Meg akartam őt lepni" - mondta Form a magazinnak. "Azt akartam, hogy ne számítson rá, és ez sikerült."
A pár ez év végén, vagy 2008 elején tervez összeházasodni, majd ahogy elfoglaltságaik engedik.

Fülig Jimmy

2007.április 5.

  • Ehhez a cikkhez: Jordana Brewster románcról beszél jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők