Filmek - mozi-dvd.hu

A magazinok összefognak Jolie ellen

Dátum: 2007. április 11. szerda, 11:53
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Talán nem teljesen vág ide a mondás, hogy "ne harapd meg a kezet amely enni ad", de az biztos, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt >>>

A sztármagazinok összefognak Angelina Jolie ellen

Talán nem teljesen vág ide a mondás, hogy "ne harapd meg a kezet amely enni ad", de az biztos, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt rendesen kapja a cseppeket a nagy szármagazinok címlapjain, amiért exkluzív jogot adtak a People című magazinnak, hogy új fiuk, Pax Thien képeit publikálják.


A Page Six forrásai szerint a US Weekly, a Star és más sztárlapok rettentő dühösek a megasztár párosra és a People magazinra, és felháborodásukat olyan módon fejezik ki, hogy a sztárpárossal kapcsolatos mocskolódó sztorikat tesznek címlapjukra, mint például: "Jolie őrült kettős élete... Gyermekeit használja fel a média manipulálására" (US Weekly), meg "Angelina elhagyja Bratt-et!... és gyermekeitől is megszabadul!" (Star).

Ennek ellenére a hírek szerint Jolie egy ötödik gyermek örökbefogadására készül, egy Chad-ból származó egyéves kislányt tervez adoptálni. Angelina Jolie a közelmúltban három gyermeket fogadott örökbe;

a három éves vietnami kisfiút, Pax Thien-t, a cambodjai származású Maddox-ot és az etiópiai kislányt, Zahara-t. E-mellé még természetesen ott van közös gyermekük Brad Pittel, a kis Shiloh.

"Angelina és Brad Biztosak akarnak lenni benne, hogy a kis Zahara ne érezze magát idegennek, mivel jelenleg ő az egyetlen fekete arcocska a családban" - nyilatkozta egy forrás a londoni News of the World-nek.

Fülig Jimmy

2007. április 11.