Filmhír: Tom Cruise Scientológiával akar segíteniFilmhírek
Tom Cruise Scientológiával akar segíteni a 9/11-es tragédia túlélőin. >>>
Tom Cruise Scientológiával akar segíteni

Tom Cruise Scientológiával akar segíteni a 9/11-es tragédia túlélőin. A New York-i 9/11-es szörnyű terrortámadás mentőalakulatainak tagjai már szinte minden lehetséges módszert kipróbáltak lelki sérüléseik orvosolása érdekében.

Néhányan közüllük a scientológiában keresték a gyógyulás reményét és most Tom Cruise, a közismerten megszállott scientológus New Yorkba érkezik, hogy adománygyűjtő akcióval segítse a rászorulókat. A New York Post tudósítása szerint Cruise az április 19-én megrendezett New York Rescue Workers Detoxification Project adománygyűjtő estjén a fő vendéglátó szerepét vállalta magára.

A lower Manhattan-ben lévő klinika "méregtelenítő" részlegén a Scientológia alapítója, L. Ron Hubbard tanai szerint nyújtanak segítséget az arra rászoruló lelki betegeknek. A gyógyító kúra összetevői többek között magas szintű niacin dózis, maratoni szauna és gyakori tusolás.

Az efajta gyógymód szügségességét a California Egyetem Davis-i központjában Thomas Cahill által elvégzett tesztek eredményei alapján teljesen feleslegesnek tartják.

Cahill szerint azok az emberek akik a terroristatámadás idején a World Trade Center közelében tartózkodtak és akiket a két felhőkarcoló összeomlásakor keletkezett hatalmas porfelhő beborított, "csak egy nagy adag gipszkarton-port nyeltek, és az ártalmatlan".

Fülig Jimmy

2007. április 11.
  • Ehhez a cikkhez: Tom Cruise Scientológiával akar segíteni jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők