Filmhír: Edward Norton a következő HulkFilmhírek
Edward Norton a következő "Hulk"

Volt már Neo-náci, volt már szakadt utcai bunyós, de most úgy tűnik Edward Nortonnak még mérgesebbé kell majd válnia. >>>

Edward Norton a következő "Hulk"

Volt már Neo-náci, volt már szakadt utcai bunyós, de most úgy tűnik Edward Nortonnak még mérgesebbé kell majd válnia.


A Variety szerint az el-eltűnő, ám nagyszerű színész lesz a következő Bruce Banner az új "Incredible Hulk" filmben, melyet Louis Leterrier rendez és 2008-ban kerül a mozivászonra. Az előző, 2003-as "Hulk" verziónak Eric Bana volt a főszereplője és Ang Lee rendezte.

Edward Norton egy ritka tehetség és a filmipar egyik legsokoldalúbb szinésze - jelentette ki egy tájékoztatón a Marvel Studios produkciós elnöke, Kevin Feige.

A Variety szerint az új film nem lesz olyan komoly, mint Lee "Hulk"-ja, rendezésénél jobban öszpontosítanak majd az eredeti képregénysorozatra. A film Banner menekülésével kezdődik majd, aki kétségbeesetten keresi a gyógyulás módját szörnyű állapotából, amely során időről időre zöld színű óriás, dühöngő szörnnyé változik.

Norton sokoldalúságát kitűnően tükrözik filmjei, például az American History X, a Harcosok Klubja, a Szajré és a legújabbak, a The Illusionist és a The Painted Veil.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Edward Norton a következő Hulk jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozipremierekFilmhírekSzínészek, rendezők