Filmek - mozi-dvd.hu

Az Oscar díjas Gengszter sztár bűnös!

Dátum: 2007. április 19. csütörtök, 15:58
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Az Oscar díjas "Gengszter" sztár bűnös!

Egy Dél-Afrikai Oscardíjas gengszterfilm főszereplőjét Johannesburg-ban szerdán csalás vádjával bűnösnek találták és elítélték >>>

Az Oscar díjas "Gengszter" sztár bűnös!

Egy Dél-Afrikai Oszkárdíjas gengszterfilm főszereplőjét Johannesburg-ban szerdán csalás vádjával bűnösnek találták és elítélték hamis gépjárművezetői jogosítvány birtoklásáért.

Presley Chweneyagae aki ragyogó tehetségének köszönhetően legjobb külföldi film kategóriában Oscar-díjat kapott a "Tsotsi" (Gengszter) című film főszerepéÊrt azt mondta, hogy igazán sajnálja, hogy megsértette a törvényt - jelentette a SAPA hírügynökség.

"Én is csak ember vagyok, és az emberek néha hibáznak. Bocsánatot szeretnék kérni az összes Dél-afrikaitól és azt szeretném, hogy tanuljanak a hibáimból." - Mondta a 22 éves Chweneyagae miután bűnösnek vallotta magát a bíróságon.

A bíróság 6 hónap szabadságvesztésre vagy 5000 Rand ($714) pénzbírságra ítélte a szinészt. Ő az utóbbit választotta és kifizetett 3000 Randot vállalva, hogy a maradék 2000-et egy későbbi időpontban fizeti.

Presley Chweneyagae-t Januárban tartóztatták le vezetés közben. Egy Elefántcsont-partban kiadott nemzetközi gépjárművezetői jogosítvánnyal igazolta magát, amely a vizsgálat során hamisnak bizonyult.

Dél-Afrika gépjárművezetői feltételei megrögzötten kemények és a vizsgágat is nehéz megbundázni, így a hamis jogosítvány egy virágzó üzletág az országban.

Fülig Jimmy