Filmhír: Jason Statham Halálos versenyeFilmhírek

A népszerű angol szinész, Jason Statham (legutóbbi filmje a "Crank") jelenleg tárgyalásokat folytat a "Death Race" című >>>

Jason Statham "Halálos versenye"


A népszerű angol szinész, Jason Statham (legutóbbi filmje a "Crank") jelenleg tárgyalásokat folytat a "Death Race" (Death Race 3000) című fantasztikus thriller főszerepének elvállalásáról.

A Universal Pictures projektje Roger Corman 1975-ös "Death Race 2000" felújítása lesz, mely annak idején David Carradine és Sylvester Stallone főszereplésével került a filmvászonra.
A film egy New York-tól Los Angeles-ig tartó különösen erőszakos utcai autóversenyről szól.


Az egyik módja a pontszerzésnek például az, hogy a versenyzők állig felfegyverzett autójuk segítségével ártatlan járókelőket mészárolnak le.
Az új verzió írója és rendezője, a Sci-fi specialista Paul W.S. Anderson , aki az"Alien vs. Predator" című filmet is rendezte.

Ha minden a tervek szerint halad, nyár végén, kora ősszel megkezdik a forgatást.

A gyilkos versenyautó az eredeti tervek szerint a Paramount stúdiójában parkolt és Tom Cruise-ra várt, de ez is egyike lett azoknak a projecteknek, amelyek vissza kerültek a polcra miután Cruise szerződését tavaly megszüntették a Paramount-nál. Ennek ellenére az új film producere így is Tom Cruise és üzleti partnere, Paula Wagner lesz.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Jason Statham Halálos versenye jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekMozifilmek