Filmhír: Jön a Star Wars paródia!Filmhírek

George Lucas és Mark Hamill újra összeáll a "Robot Chicken: Star Wars" című paródia elkészítése erejéig, amely egy 30 perces animációs >>>

Jön a Star Wars paródia!

George Lucas és Mark Hamill újra összeáll a "Robot Chicken: Star Wars" című paródia elkészítése erejéig, amely egy 30 perces animációs film lesz és a Cartoon Network, Adult Swim című késő esti felnőtt program részére csinálnak.


A film a Lucasfilm cég együttműködésével készül és a Star Wars kulcs karaktereit és jeleneteit fogja kiparodizálni.
A paródiában Lucas saját maga hangja lesz, Luke Slywalker-t pedig Hamill kelti majd életre.A különkiadást, melyet a Robot Chicken készítői, Seth Green és Matthew Senreich készített június 17-én este 10-kor tervezik bemutatni.

A szinkronhangok közt Lucas és Hamill mellett ott szerepel még Conan O'Brien, Seth MacFarlane, Robert Smigel, Malcolm McDowell, Hulk Hogan, James Van Der Beek, Donald Faison , Abraham Benrubi, Breckin Meyer és Joey Fatone.


"Mi nagy hívei vagyunk Matt és Seth munkásságának, és amikor előálltak azzal, hogy csinálnának egy "Robot Chicken" epizódot, amelyet csakis a Star Wars-nak szentelnének, az ötlet nagyon felvillanyozott bennünket." - mondta Tom Warner, a Lucasfilm vezető marketing igazgatója.
A Star Wars különkiadás minden részletében a Lucasfilm támogatásával készült. A cég még Chewbacca és R2-D2 hanganyagával is hozzájárult a filmhez.


Csakúgy, mint szinte minden gyermek 1977-ben, Green, a paródia rendezője is látta a "Csillagok háborúját".

"Befolyással volt a teljes kreatív érzékemre, és a "Star Wars" játékok, amelyekkel játszottam hatással voltak a képzelőerőmre." - mondta Green. "Mindig szerettem volna a "Star Wars" project része lenni, és ez most sikerült."
Ráadásul még Lucas-t is rendezheti.
"Nagyon élvezetes volt, - mondta Green - Lucas nagyon szégyenlős volt, de ugyanakkor nagyon játékos is."

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Jön a Star Wars paródia! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekMozifilmek