Filmek - mozi-dvd.hu

De Niro és Bowie fesztivál harca

Dátum: 2007. április 30. hétfő, 15:45
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír

Az Oscar-díjas színész, producer állítólag tüzet okád a legendás rocksztárra. Robert De Niro Tribeca filmfesztiválja >>>

De Niro és Bowie fesztivál harca

Az Oscar-díjas színész, producer állítólag tüzet okád a legendás rocksztárra.

Robert De Niro Tribeca filmfesztiválja a filmipar egy hatalmas rendezvényévé nőtte ki magát napjainkra, de David Bowie legújabb akciója most veszélybe sodorhatja annyiban, hogy esetleg elcsábítja onnan a fiatalabb közönséget.

Az NYMag.com riportja szerint Bowie egy a zene, filmek, komédia, vizuális művészetek és előadók tiszteletére és ünneplésére szolgáló 10 napos fesztivált szervez "The High Line Series" címmel, amely De Niro filmfesztiválja végétől három napra kezdődne.


Egy forrás így nyilatkozott a magazinnak az üggyel kapcsolatban: "Robert De Niro-t megőríti a dolog."
A kritikusok De Niro öt évvel ezelőtt kezdett filmfesztiváljáról, melynek az a célja, hogy pénzt gyűjtsön és vissza hozza az embereket Manhatten-be a szeptember 11-ei terroristatámadás után azt mondják, hogy nem elég eredményes.


"nem is egy színvonalas fesztivál, és nem is gyűjt elég pénzt össze a Tribeca-i hajléktalanok számára" - mondta egy forrás az NYMag.com-nak. A fesztivált De Niro Tribeca-i víziójának nevezni kommercializált, banális és kihasználó."

Fülig Jimmy