Filmhír: Letartóztatták Hugh Grant-otFilmhírek

Hugh Grant-ot letartóztatta és kihalgatta a rendőrség miután egy fényképész azzal vádolta, hogy megtámadta őt egy doboz >>>

Letartóztatták Hugh Grant-ot

Hugh Grant-ot letartóztatta és kihalgatta a rendőrség miután egy fényképész azzal vádolta, hogy megtámadta őt egy doboz paradicsomos babbal.

Ian Whittaker, a fényképész elmondta a Daily Star napilapnak, hogy a 46 éves Grant a "Négy esküvő és egy temetés" sztár otthona közelében támadta őt meg.
Whittaker elmondta, hogy Grant inzultálta és megrúgta őt mielőtt hozzávágta a babos dobozt. A fent említett lapban fényképek találhatók Grant-ról, amint a feje fölé emel egy műanyag ételes dobozt.
Grant ügyvédei bejelentették, hogy egy incidens történt, melynek részleteit jelenleg az illetékes szervek vizsgálják.


A szinész Egyesült Államokbeli szóvivője nem tett hivatalos kijelentést az ügyben, londoni képviselői pedig egyáltalán nem voltak elérhetők.

A rendőrség szóvivője annyit mondott, hogy szerda este egy 46 éves férfit letartóztattak az incidensel kapcsolatban egy londoni rendőrőrsön kihalgatták egy testi bántalmazásról szóló feljelentés alapján. A gyanusítottat óvadék ellenében szabadlábra helyezték azzal a feltétellel, hogy májusban visszatér.


Hugh Grant-nek nem ez az első törvénnyel való összeütközése. 1995-ben Los Angelesben egy prostituálttal kapcsolatos letartóztatása alkalmából minden napilap címlapján ő szerepelt.

2000-ben Grant felbontotta 13 éves kapcsolatát Liz Hurley-vel. Hurley a múlt hónapban hozzáment egy indiai üzletemberhez, Arun Nayar-hoz.
A szinész év febuárjában a Brit Jemina Khan-nal való kapcsolatát is sztornózta.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Letartóztatták Hugh Grant-ot jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők