Filmek - mozi-dvd.hu

A hivatal - 1. évad

Dátum: 2007. április 30. hétfő, 16:45
Rovat: DVD filmek
Kategória: TV-sorozat
Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjátéksorozata egy mindenki által ismert környezetben, a munkahelyi irodában játszódik. >>>
A hivatal - 1. évad
The Office - Season 1
angol film 2001
vígjáték, TV - sorozat

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjátéksorozata egy mindenki által ismert környezetben, a munkahelyi irodában játszódik. Ám ez nem a filmekben látott szép és ragyogó elméjű ügyvédek vagy nyomozók csillogó irodája, hanem egy lepukkant, irodaszerekkel foglalkozó cégé. David Brent, a területi főnök imád a nagyszerű vezető képében tetszelegni, hiszi, hogy ő a legnépszerűbb ember és hogy humorával magához tudja édesgetni a munkatársait. Valójában egy önelégült, érzéketlen bunkó, aki szexista és meggondolatlan vicceivel a beosztottak agyára megy.

A sorozat briliáns humorával mindenkit levesz a lábáról, aki tudja milyen érzés nevetni a főnök viccein, irritáló kollégákkal felesleges munkát végezni és késsel a hátban járkálni a folyosókon.
A többszörös díjnyertes népszerű sorozatot az angol humor kedvelőinek és a sorozat rajongóinak ajánljuk. Nyomon követhetjük A hivatal életének nem hétköznapi mindennapjait rengeteg humorral fűszerezve.


Szereplők:
Ricky Gervais, Lucy Davis, Martin Freeman, Mackenzie Crook, Ewen MacIntosh, Ben Bradshaw
Rendezők: Ricky Gervais, Stephen Merchant
Gyártó: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 180 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Premier: 2007 április 5.