Filmhír: Még mindig szeretem Demi Moore-tFilmhírek

Bruce Willis számára a nyaralás azt is jelenheti, hogy a volt feleségével megy vakációzni. >>>

Bruce Willis: Még mindig szeretem Demi Moore-t


Bruce Willis számára a nyaralás azt is jelenheti, hogy a volt feleségével megy vakációzni.

"Az emberek számára nehéz megérteni, de mi gyakran nyaralunk együtt." - nyilatkozza az 52 éves Die Hard sztár Demi Moore-ral és férjével, Ashton Kutcher-rel való kapcsolatáról.
Willis "bővített család"-jának tartja őket.


"Együtt neveljük gyermekeinket - erős kötelék van köztünk" - mondja Willis aki nemrég vendégül látta Moore-t és Kutcher-t a Karibi Turks and Caicos szigeten lévő Parrot Cay-i otthonában annak ellenére, hogy Moore és Willis már 1998-ban különvált és 2000-ben 13 évi házasság után el is váltak.


"Demi a gyermekeim anyja, és Ashton a gyermekeim nevelő apja" - mondja a sztár (gyermekeik: Rumer; 18, Scout; 15 és Tallulah; 13). "Nagyon örülök, hogy Ashton ilyen jó ember. Szeretem Demi-t és tudom, hogy ő is szeret engem."

Úgy viszonylag sok szeretet jut Bruce Willis-nek (legalábbis a címlapsztorik szerint), hosz elég sok személyhez kapcsolják a sztárt mostanában; Tamara Fieldman, akivel a "Perfect Stranger"-ben játszott, a sztármodell Petra Nemcova, Courtney Love és nem utolsó sorban Renée Zellweger.


"A minap egy étteremben összefutottunk, és beszélgettünk vagy öt percig - mondja Zellweger-ről - A következő dolog amit észre vettem, hogy járunk. Nem hülyéskedek - Renée egy gyönyörű nő, és hihetetlenül tehetséges szinész."

Ezentúl Willis elmondja, hogy a magánéletével foglalkozó média nem igazán zavarja. "Manapság nem írnak sokat a korombeli srácokról - ha csak nem csinálok valami nagy hülyeséget." - mondja a sztár.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Még mindig szeretem Demi Moore-t jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők