Filmhír: Jolie új filmjéről beszél - A Mighty HeartFilmhírek

Angelina Jolie, aki a Wall Street Journal riportere, Daniel Pearl özvegyét játsza az "A Mighty Heart" című filmben, nagyon nehéznek >>>

Jolie új filmjéről beszél - "A Mighty Heart"

Angelina Jolie, aki a Wall Street Journal riportere, Daniel Pearl özvegyét játsza az "A Mighty Heart" című filmben, nagyon nehéznek találta eljátszani azt a jelenetet, amelyben Mariane Pearl értesül férje haláláról.


"Élete legrosszabb időszakát kellett eljátszanom és azt a pillanatot, amikor élete legrosszabb hírét kapja." - mondja a 31 éves Jolie a Glamour magazin júniusi számában, amely május 8-án lesz az újságárusoknál.
"Ez volt életem legkeményebb színjátszó napja és komolyan a legnehezebb dolog, amit valaha tettem."


A Michael Winterbottom által rendezett "A Mighty Heart" Juliane Pearl életének azt a részét mutatja be, amikor azzal a fájdalmas ténnyel kell megküzdenie, hogy férjét, aki az iszlám hadászattal kapcsolatosan végzett kutatásokat, 2002-ben Pakisztánban elrabolták és meggyilkolták.

Daniel Pearl-t Dan Futterman játsza. A film a Viacom Inc., Paramount Vantage kiadásában a májusi Cannes-i fesztiválon kerül bemutatásra.


"Tudja Mariane, ön egy olyan személy, akinek minden joga megvan arra, hogy nagyon mérges legyen." - mondta Jolie Pearl-nek, akit a magazin szintén megkérdezett a cikk kapcsán.
"Ennek ellenére, egy mély lélegzetet véve képes volt kiállni és mérhetetlen toleranciával, nyugodt hangon beszélni - ezért akartam ezt a filmet."


"Nos az efajta önkontroll egyáltalán nem volt könnyű számomra" - válaszolja Pearl, aki öt hónapos terhes volt kisfiával, Adam-mel, amikor férje elhalálozásáról értesült.
Az első reakcióm "Az egyik őr kezéből kikapni az AK-47-t. ...Ha a bűnöst a házhoz hozták volna, agyonlőttem volna." - mondja Pearl.

"De akkor mindent tönkre tettem volna amiben Daniel hitt és amit közösen eddig elértünk - és azt nem tehettem. Letenni azt a fegyvert volt számomra a bátorság legnagyobb megnyilvánulása."

Pearl elmondta, hogy már régebben is szerette volna megismerni Angelina Jolie-t, miután látta őt egy interjú során.

"Úgy éreztem, 'Ez a nő a barátom lehetne.' Soha életemben nem éreztem még ilyet. Volt valami a hangjában, ahogy a válaszokat adta. Úgy gondoltam Maddox és Adam is (akkor mindkettő kb 3 éves) jó barátok lehetnének. Úgyhogy küldtem neki egy üzenetet, hogy esetleg találkozhatnánk."


Jolie ezt mondta: "A megérzései jók voltak - sok közös van bennünk. A gyermekeink is mind jó barátok lettek. Zahara mélyen szerelmes Adam-be."

A Mighty Heart
amerikai film 2007
dráma, igaz történet

Rendező: Michael Winterbottom
Gyártó stúdió: Paramount Vantage
Amerikai Premier: 2007 szeptember 14.

IMDb: A Mighty Heart

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Jolie új filmjéről beszél - A Mighty Heart jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozipremierekFilmhírekSzínészek, rendezőkMozifilmek