Thriller: MobilMozifilmek
MobilA Mobil (Cellular, hazai bemutató: november 11.) nemcsak egy telefonról, hanem az állandó mozgásról is szól. A thriller két >>>
Mobil

A Mobil (Cellular, hazai bemutató: november 11.) nemcsak egy telefonról, hanem az állandó mozgásról is szól. A thriller két főszereplője, Chris Evans és Kim Basinger csak a film utolsó jelenetében találkozik, addig a nő csak várja, hogy kiszabadítsák, a férfi pedig megállás nélkül autózik, rohan és száguld felé. A huszonhárom éves Evans a forgatás kezdete előtt kijárt egy kaszkadőr-sofőr iskolát, a filmért szavatoló biztosítótársaság emberei még a vizsgájára is elmentek.

– Nem tudom, amiatt-e, amit ott láttak, de végül egyetlen veszélyes autós jelenetben sem maradhattam a volán mögött – vallotta be utólag az ifjú sztár. – Helyette verekedhettem Jason Statham-mal, meg leugorhattam egy háztetőről. Ez is valami. A legnagyobb sebesülésem a begörcsölt nyakam volt: annyi jelenetben kell úgy csinálnom valamit, hogy közben a vállamhoz szorított telefonon beszélek, hogy teljesen elferdült a nyakam.
Cellular
Színes, feliratos amerikai akció-thriller, 2004

Szereplők: Kim Basinger, Chris Evans, Jason Statham, Eric Christian Olsen, Noah Emmerich, William H. Macy
Rendezte: David R. Ellis
Hossz: 94 perc
Rendezte:
David R. Ellis
Forgatókönyv:
Larry Cohen , Chris Morgan
Gyártó:
New Line Cinema
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap

Mozipremier: 2004 November 11.
  • Ehhez a cikkhez: Mobil jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek