Filmek - mozi-dvd.hu

Aniston titokzatos udvarlója

Dátum: 2007. június 04. hétfő, 19:40
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír

Jennifer Aniston október óta, mióta elhagyták egymást Vince Vaughn - nal szingli volt, de most úgy tűnik egy új pasi >>>

Aniston titokzatos udvarlója


Jennifer Aniston október óta, mióta elhagyták egymást Vince Vaughn-nal szingli volt, de most úgy tűnik egy új pasi lépett az életébe.

A 38 éves "Jóbarátok" (Friends) sztár egy jóképű szőkésbarna férfi társaságában töltötte a nemrég elmúlt Memorial Day ünnepek hosszú hétvégéjét.
A fiatalember személyazonossága egyenlőre még kérdéses de az biztos, hogy a Santa Monica-i Shutters Hotel One Pico nevű éttermében a szombati romantikus vacsorájuk alatt a szinésznő osztatlan figyelmét élvezhette.


A párocska esete nyolckor érkezett a tengerparti étterembe, s míg asztalra vártak, a férfi gyengéden simogatta Jennifer hátát.
Az elkövetkező három órában a pár gyertyafény mellett San Pellegrino-t szürcsölgetve egymáshoz közel hajolva csevegett. Egyszer az asztalon átnyúlva még egymás kezét is megfogták.


Mindezek ellenére Aniston-nak nincs feltétlen szügsége férfira ahhoz, hogy boldog legyen. A másnapi beech - partyra már szólóban érkezett, illetve szomszédai, Courtney Cox, David Arquette és lányuk, Coco társaságában. Később, a Cox-Arquette házban folytatódott a buli, ahol még vagy egy tucat külömböző vendéggel szórakozott.

"Jennifer nagyon jól érzi magát." mondta barátnője Kathy Najimy nemrég a People magazinnak. "Ő fantasztikus. Jobban már nem is lehetne."

Fülig Jimmy