Filmek - mozi-dvd.hu

A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó

Dátum: 2007. június 19. kedd, 12:48
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-fantasy
Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, >>>
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
amerikai film 2007
akció, kaland, fantasy

Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen.

Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet, és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük.

A Fantasztikus négyes világsikerének titka, hogy a szemkápráztató, mesés akciót humorral keveri: a régi stáb visszatér, és ezúttal sem rejti véka alá a szuperhősök életének mulatságosabb oldalát.

Szereplők:
Jessica Alba, Chris Evans, Ioan Gruffudd, Michael Chilkis, Julian McMahon, Kerry Washington, Andre Braugher, Zach Gre
Rendező: Tim Story
Forgatókönyv:
Mark Frost, John Turman, Don Payne
Operatőr: Larry Blanford
Zene: John Ottman
Gyártó Stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 92 perc

Hazai mozipremier: 2007. július 19.