Thriller: TörésMozifilmek

A krimik hazudnak. Nem nehéz rájönni, ki követett el egy gyilkosságot. Az igazi feladat az, hogy rá is kell bizonyítani >>>

Törés
Fracture
amerikai film 2007
dráma, thriller, krimi

Azok számára, akik szeretik Sir Antony Hopkins-t, mint ördögi kisugárzású, bűnöző szuperelmét, ez a film kielégülést szerez majd.

A film nem a "Ki tette?" fajta krimi, hiszen Hopkins mindjárt az első percben golyót repít felesége fejébe, így a "Hogyan tette?" kategóriába sorolnám.

A krimik hazudnak. Nem nehéz rájönni, ki követett el egy gyilkosságot. Az igazi feladat az, hogy rá is kell bizonyítani: ha a bíróság nem ad hitelt a vád képviselőjének, minden hiába.

Fracture
Ted Crawford (Anthony Hopkins) rendszertervező-mérnök. Akkurátus, a részletekre mindig figyelő ember. Amikor megpróbálja megölni a feleségét (Embeth Davidtz), akkor is felkészül minden lehetséges meglepetésre.

Fracture

A kerületi ügyész helyettese (Ryan Gosling) mégis gyanút fog, és a féri nyomába veti magát. A bíróság szerint Crawford ártatlan. Vádlója szerint viszont mindenre elszánt gyilkos. És ezzel megkezdődik a két férfi párbaja: mindketten megpróbálnak túljárni a másik eszén, megpróbálják kihasználni a másik hibáját, és igyekeznek csapdába csalni ellenfelüket.


De most, ha valaki csapdába esik, az is csak egy elterelő hadművelet része. Mindketten túl jók a szakmájukban...

FractureFractureFractureFractureSzereplők:
Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidtz
Rendező: Gregory Hoblit
Hivatalos honlap
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 112 perc
Amerikai Premier: 2007 április 20.
IMDb: Fracture

Hazai Mozipremier: 2007. augusztus 16.

  • Ehhez a cikkhez: Törés jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek