Filmek - mozi-dvd.hu

Eddie Murphy DNS vizsgálata

Dátum: 2007. június 19. kedd, 15:01
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Eddy Murphy DNS vizsgálatot készíttetett, hogy megbizonyosodjon róla vajon ő-e az apja Melanie "Scary Spice" Brown (Mel B)>>>
Eddie Murphy DNS vizsgálata

Eddy Murphy DNS vizsgálatot készíttetett, hogy megbizonyosodjon róla vajon ő-e az apja Melanie "Scary Spice" Brown 2 hónapos kislányának, mondta Brown szóvivője. A 46 éves színész "apasági vizsgálatot végeztetett" - mondta Natalie Whorms pénteken.
Brown, akit "Scary Spice"-nak becéztek, amikor a 90-es években a Spice Girls tagja volt, tavaly járt Murphy-vel és állítja, hogy ő az apa. A 32 éves énekesnő április 3-án adott életet a kis Angel Iris Murphy-nek, és a születési bizonyítványba Murphy neve került.


Mel Brown-nak van egy másik gyermeke is aki 8 éves. Eddy Murphy-nek 5 gyermeke született Nicole Mitchell Murphy-vel kötött házasságából.

Murphy szóvivője, Arnold Robinson kitartóan visszautasít bármiféle kommentárt az üggyel kapcsolatban. Pénteken annyit nyilatkozott, hogy "Mi nem nyilatkozunk Mr Murphy magánéletéről".


Amikor decemberben egy tv-interjú során egy riporter a lehetseges apaságról faggatta Murphy-t, ő ennyit mondott:
"Én nem tudom kié az a gyermek amíg ki nem jön és nem esik át a vérvételen. Önnek nem szabadna feltételezésekbe bocsátkoznia, uram."

Fülig Jimmy