Vígjáték: FülesDVD filmek
A napokban elhunyt angol újságírót, Joe Strombelt (Ian McShane) éppen gyászolják kollégái, nem sejtve, hogy a szerencsétlen >>>
Füles
Scoop
amerikai, angol film 2006
vígjáték, fantasy, misztikus

A napokban elhunyt angol újságírót, Joe Strombelt (Ian McShane) éppen gyászolják kollégái, nem sejtve, hogy a szerencsétlen zsurnaliszta félúton ragadt élet és halál között.

Joe-nak ugyanis még küldetése van: le kell lepleznie a Londonban garázdálkodó rejtélyes tarot kártyás gyilkost. De hogyan is tehetné ezt, ha fizikailag már nem is létezik? Itt jön a képbe Sondra Pransky (Scarlett Johansson), a nagyon is élő amerikai egyetemista lány, aki újságírást tanul, s londoni barátait érkezett meglátogatni.

Egy másik amerikai, a bűvész Sid Waterman (Woody Allen) előadását nézve meghökkenve veszi észre, hogy egyedül ő képes látni és hallani Joe-t. A félig-meddig néhai zsurnaliszta élete fülesét adja a céltudatos lánynak, aki egyből a sztori után veti magát, veszélyes kalandja során pedig Sid lesz segítőtársa.

A nyomozás Sondrát egy jólfésült angol arisztokrata (Hugh Jackman) karjaiba vezeti, s a lány azt hiszi, élete nagy románca vette kezdetét. Szép lassan azonban egyre erősödik benne a gyanú, hogy új szerelme talán maga az egyre inkább veszélyessé váló nyomozás tárgya.

Szereplők:
Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Ian McShane, Jim Dunk, Woody Allen, Geoff Bell, Christopher Fulford, Nigel Lindsay
Rendező: Woody Allen
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 96 perc

DVD Információk:
Hang: Mono
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2007 június 21.
  • Ehhez a cikkhez: Füles jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek