Filmek - mozi-dvd.hu

Full Metal Panic 4.

Dátum: 2007. június 28. csütörtök, 09:16
Rovat: DVD filmek
Kategória: Animációs
Sousoke a sivatagi harcok közben az amerikai katonákat elvezeti egy rejtett kanyonhoz. Mivel az egyik bajtársuk súlyosan megsebesült, >>>

Full Metal Panic 4.
japán film 2002
rajzfilm, animációs, TV-sorozat

Sousoke a sivatagi harcok közben az amerikai katonákat elvezeti egy rejtett kanyonhoz. Mivel az egyik bajtársuk súlyosan megsebesült, kénytelenek valahonnan segítséget szerezni. Mivel Sousoke még fiatalabb korában ezen a területen harcolt, emlékeiben kutatva rátalál az elhagyatott bázisukra.

Az út során szembekerül egykori társával Zaied-el, miközben Gauron tőrbe csalja a megmaradt Mithril csapatot. Sousuke győztesen kerül ki a csatából és bosszút áll barátaiért. A küldetés után Kaname nem adja be könnyen a derekát, mikor Sousoke arra kéri, hogy kísérje el egy kirándulásra, ám amikor kiderül, hogy a Mithril bázisra tartanak Kaname még idegesebb lesz. Megérkezésekor azonban meglepetten tapasztalja, hogy a legénység úgy tekint rá, mint valami hősre.

A bázison Tessa elmeséli Kanaménak a suttogók képességéről szerzett információkat. Közben a csapat egy akcióra készül, ahol terroristák fészkelték be magukat, és az élve előkerült Gauron a vezetőjük. A harcok során sikerül elfogniuk az ellenséget, de Melissa elég komolyan megsérül.


Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendező: Koichi Chigira
Forgalmazza: Klub Publishing
Hossz: 125 perc

DVD Információk:
Hang: Surround
Szinkronok: magyar, japán
Felirat: magyar
Kép: 4:3
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
Előzetes

DVD Premier: 2007 Június 21.