Filmek - mozi-dvd.hu

Grindhouse - Terrorbolygó

Dátum: 2007. augusztus 01. szerda, 12:13
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Horror film
William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel >>>

Grindhouse - Terrorbolygó
Grind House / Planet Terror
amerikai film 2007
horror

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell. A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott.
Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

A 70-es és 80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Hollywood két fenegyereke, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Planet Terror Rodriguez műve, vérbeli zombifilm, veszett humorral.


Szereplők:
Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Josh Brolin, Marley Shelton, Jeff Fahey
Rendezők: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
Forgalmazza: Budapest Film

Hivatalos honlap
IMDb

Kapcsolódó cikkek:
Szerelmi háromszög a Grindhouse forgatásán
Hírek: Grindhouse
Halálbiztos - Death Proof

Hazai Mozipremier: 2007. szeptember 27.
Grindhouse - Terrorbolygó - (Grind House / Planet Terror) - FilmelőzetesTrailer 2.