Filmhír: Stargate SG1: Lesz 9. évadFilmhírek

Jövőre mindkét Csillagkapu sorozat folytatódik - jelentette be a Sci Fi Channel, amelyik mind az eredeti, SG-1, >>>

Stargate SG1: Lesz 9. évad

Jövőre mindkét Csillagkapu sorozat folytatódik - jelentette be a Sci Fi Channel, amelyik mind az eredeti, SG-1, mind pedig az új, Atlantis sorozatból új szezont rendelt a minap.
A Stargate SG-1 így kilenc szezon hosszúságúra bővülhet - így az X-akták mellett ez lehet minden idők leghosszabb science-fiction sorozata. A Stargate Atlantis pedig minden idők legjobb nézettségét hozta a Sci Fi Channel számára: 4,2 millió nézőt szegezett a székhez az új csapat indulása az Egyesült Államokban, ami egy ilyesfajta tematikus csatorna esetében kiváló eredmény.

A sorozatokat gyártó MGM Television Entertainmenttől 20 újabb epizódot rendeltek mindkét sorozatból, az új részeket nyáron tervezik bemutatni. A tervek szerint a gyártást 2005. márciusában kezdik meg, Robert C. Cooper és Brad Wright vezényletével.

Az Atlantis valamennyi főszereplője vissza fog térni a második szezonban, azonban az SG-1 sztárjaival még folynak a tárgyalások. Nehéz menet lesz az MGM számára, hiszen a nyolcadik szezonra is nehéz volt rávenni a csapatot, leginkább a főszereplő Richard Dean Andersont.

Az SG-1 nyolcadik, és az Atlantis második szezonjából hátralévő epizódokat 2005. januárjában tűzi műsorára a Sci Fi Channel.

SF.hu  • Ehhez a cikkhez: Stargate SG1: Lesz 9. évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Filmhírek