Sci-fi: Hülyék ParadicsomaDVD filmek
Joe Bauer közlegény tökéletesen alkalmatlan a katonaságra. Nem csak fizikai állóképesség, de szellemi kapacitás terén is erős gyenge >>>

Hülyék Paradicsoma
Idiocracy
amerikai film 2006
sci-fi, vígjáték

Joe Bauer közlegény tökéletesen alkalmatlan a katonaságra. Nem csak fizikai állóképesség, de szellemi kapacitás terén is erős gyenge - nem csoda, ha a hadseregnél egyedül könyvtárosnak volt jó. Rita sem az eszével keresi a kenyerét, de neki legalább jó teste van, ami egy prostinál nem hátrány.
A Pentagon egyik tisztje kísérleti alanyokat keres a hadsereg egy új hibernációs programjához. A hadsereg egyik legnagyobb problémája, hogy drágán kiképzett elit-harcosai békeidőben mit sem érnek, ezért azt tervezik, hogy a legjobb katonákat lefagyasztják, és csak akkor olvasztják ki őket, amikor szükség van rájuk.
Természetesen senki nem szeretne elpocsékolni tökéletes katonákat, ha a teszt-fagyasztás nem sikerül, ezért esik a választás elsőként a mihaszna Bauer közlegényre és Ritára, aki némi büntetés elengedéséÊrt fejébe örömmel vállalja, hogy egy évre hidegre tegyék.
Mielőtt azonban letelne az egy év, a szuper titkos programot felügyelő Pentagon-tisztet letartóztatják, mert kiderül róla, hogy prostikat futtat. Joe és Rita balszerencséjére a kísérleti program annyira titkos, hogy ezek után el is feledkeznek róluk, és egy év helyett fél évezred múltán, 2505-ben ébrednek csak fel hosszú álmukból. A világ nagyot változott. Az evolúció működött, kihaltak az intelligens emberek és az a furcsa helyzet állt elő, hogy az új világban - ahol szinte csak hülyék élnek - Joe és Rita a két legokosabb amerikai.


Szereplők:
Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, David Herman, Sonny Castillo
Rendező: Mike Judge
Forgatókönyv: Mike Judge, Etan Cohen
Zene: Theodore Shapiro
Operatőr: Tim Suhrstedt
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 84 perc

DVD Információk:
Hang: Surround, DD 5.1
Szinkronok: angol, lengyel, cseh
Feliratok: magyar, angol, arab, török, szlovén, román, portugál, orosz, litván, lett, lengyel, izlandi, görög, észt, cseh
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Kimaradt jelenetek

DVD Premier: 2007 június 28.
  • Ehhez a cikkhez: Hülyék Paradicsoma jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek