Vígjáték: Kelekótya KarácsonyMozifilmek
Képzeljünk el egy évet karácsony nélkül. Megúszhatnánk a közelharcot a zsúfolt boltokban, az unalmas heherészést >>>
Kelekótya Karácsony
Christmas with the Kranks
amerikai film - 2004
vígjáték

Képzeljünk el egy évet karácsony nélkül. Megúszhatnánk a közelharcot a zsúfolt boltokban, az unalmas heherészést a vállalati ünnepségen, az ajándék atlétatrikót, a száraz bejglit, a gyomorfájdalmakat, és már novemberben rátérhetnénk a szilveszteri duhajkodásra! Luther (Tim Allan) és Nora Krank (Jamie Lee Curtis) annyi átkarácsonyozott december után végre felbátorodik, és a szökést választja: az idei decembert az otthonuktól távol, egy napsütötte szigeten akarják eltölteni. A szomszédok persze felháborodnak, hogy az idén Krankék háza megzavarja az összhangot: náluk nincs a háztetőre kitűzve az ilyenkor elvárható hatalmas télapó, de az igazi bajok csak akkor kezdődnek, amikor a nagy szökést tervezgető pár lánya bejelenti, hogy ebben az évben mindenképpen békés családi körben szeretné tölteni az ünnepet. Lehet, hogy karácsonyozni nehéz, de megúszni még nehezebb!
John Grisham eddig minden könyvéből sikerfilm készült. Ez az első vígjátéka: a regényt Chris Columbus, számtalan családi klasszikus író-rendezője adaptálta, és az Amerika kedvencei rendezője vitte vászonra.

Szereplők:
Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Julie Gonzalo, Dan Aykroyd, Jake Busey, Cheech Marin, Felicity Huffman, Caroline Rhea, M. Emmet Walsh, Tom Poston, Erik Per Sullivan
Rendezte:
Joe Roth
Forgatókönyv:
John Grisham és Chris Columbus
Zene:
John Debney
Gyártó stúdió:
Skipping Christmas, 1492 Pictures, Revolution Studios
Forgalmazza:
InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 90 perc
Típus: feliratos

Mozipremier: 2004 December 2.
  • Ehhez a cikkhez: Kelekótya Karácsony jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek