Horror film: Fűrész 4.Mozifilmek
Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt >>>
Fűrész 4.
Saw IV
amerikai film 2007
horror

Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba, Strahm ügynök és Perez ügynök Hoffman felügyelő munkáját segíti, együtt vizsgálják át Jigsaw földi maradványait. Minden jel arra mutat, hogy bár Jigsaw halott, valaki gondoskodik arról, hogy ördögi találmányai tovább szedjék az áldozatokat.

Amikor az egyik rendőrt elrabolják, már semmi kétség nem lehet afelől, hogy Jigsaw vérfagyasztóan zseniális játéka újra működésbe lépett. Az eddigieknél is kegyetlenebb kínzásokat kell átélnie mindazoknak, akik besétálnak Jigsaw csapdájába.
A Fűrész negyedik részében sok minden felsejlik Jigsaw múltjából, kiderül, hogy mi vezette el a már megtörtént, és a jövőben beteljesülő ördögi terveihez.

Kapcsolódó cikkek:
Fűrész 2.
Fűrész 3.


Szereplők:
Tobin Bell, Scott Patterson, Costas Mandylor, Lyriq Bent, Betsy Russell
Rendező: Darren Lynn Bousman
Forgalmazza: Budapest Film
Korhatár: 18 éven felülieknek
Hossz: 95 percHazai Mozipremier: 2008. február 7.

Fűrész 4 . - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Fűrész 4. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 14 Átlagolt érték: 4.71
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek