Családi film: Tűzoltó kutyaDVD filmek
Rendkívüli atlétikus képességei miatt Rex, a kutya igazi sztár Hollywoodban! A kivételes tehetségű, idomított négylábú kaszkadőr azonban >>>

Tűzoltó kutya
Firehouse Dog
amerikai film 2007
családi, vígjáték

Rendkívüli atlétikus képességei miatt Rex, a kutya igazi sztár Hollywoodban! A kivételes tehetségű, idomított négylábú kaszkadőr azonban balesetet szenved: egy 20.000 láb magasságban repülő gépből zuhan ki ejtőernyő nélkül. Nem csoda, ha szomorú gazdája és az egész filmes világ gyászolja a tehetséges ebet.

Pedig Rex nem pusztult el: egy narancs-szállító teherautó platójára pottyant, és ép szőrrel – bár nyakig narancslevesen – megúszta a halálos esést!
Az immár kóbor Rex hiába próbál gazdája nyomára bukkanni, ügyességének köszönhetően csak a sintér elől tud elmenekülni. Pont egy ilyen menekülés közben szó szerint összefut egy kisfiúval, Shane-nel, aki örömmel befogadja a kutyust. Hamarosan Shane egész családja rádöbben, hogy nem akármilyen ebbel van dolguk.

Amikor Rex új gazdája tűzoltó apját a munkahelyéig is elkíséri, majd egy tűzesetnél minden ügyességét bevetve életet is ment, a kutya ismét felkelti a sajtó figyelmét: sztár lesz, aki nem csak a filmvásznon, hanem a valódi életben is hősként viselkedik!


Szereplők:
Josh Hutcherson, Bruce Greenwood, Bill Nunn, Scotch Ellis Loring
Rendező: Todd Holland
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 107 perc

DVD Információk:
Hang: Surround, DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol, dán, finn, norvég, svéd
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
A film előzetese
Képgaléria
Kimaradt jelenetek

DVD Premier: 2007 december 6.
  • Ehhez a cikkhez: Tűzoltó kutya jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 4.33
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek