Filmek - mozi-dvd.hu

Cserbenhagyás

Dátum: 2008. január 11. péntek, 09:03
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Thriller
Egy fagyos őszi estén Ethan Learner (Joaquin Phoenix) és felesége, Grace (Jennifer Connelly) kisfiuk, Josh csellójátékában gyönyörködnek >>>
Cserbenhagyás
Reservation Road
amerikai film 2007
thriller, dráma

Egy fagyos őszi estén Ethan Learner (Joaquin Phoenix) és felesége, Grace (Jennifer Connelly) kisfiuk, Josh csellójátékában gyönyörködnek az iskolazenekar koncertjén.

Ugyanezen az estén Dwight Arno (Mark Ruffalo) és fia, Lucas hotdogot majszolnak egy Red Sox meccs hosszabbításában a Fenway Parkban. Bár kedvenc csapata egyre közelebb áll ahhoz, hogy megfordítsa az eredményt, Dwight minden percben amiatt aggódik, hogy vajon vissza tudja-e vinni Lucast időben az anyjához (Mira Sorvino). Miközben hazafelé száguld, túl hirtelen vesz be egy kanyart, és elüti Josht - aki épp szentjánosbogarakat engedett ki egy benzinkút ajtaján.

És Dwight elhajt. Ettől kezdve minden percét a lelkiismeretével folytatott öldöklő küzdelem köti le - menekül a bosszúszomjas Ethan és a marcangoló önvád elől.Ethan pedig nem nyugszik, amíg elő nem keríti fia gyilkosát; a hajsza és a bosszúállás lesz élete értelme. A két férfinek pedig előbb-utóbb találkoznia kell...

Terry George, a Hotel Ruanda rendezője ezúttal sem vidám témaválasztásával kényezteti el a nézőit; kőkemény drámát forgatott az Oscar-díjas és aranyszoborra jelölt sztárokkal.

Szereplők:
Joaquin Phoenix, Elle Fanning, Jennifer Connelly, Mark Ruffalo, Mira Sorvino, John Slattery
Rendező: Terry George
Forgatókönyv: John Burnham Schwartz, John Lindley
Operatőr: John Lindley
Vágó: Naomi Geraghty
Zene: Mark Isham
Gyártó: Focus Features
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 102 perc

Hazai mozipremier: 2008. január 24.

Cserbenhagyás - Filmelőzetes: