Filmek - mozi-dvd.hu

Monty Python Repülő Cirkusza - 2.évad

Dátum: 2008. január 29. kedd, 12:23
Rovat: DVD filmek
Kategória: Komédia

Kedves Személy, aki ezt a DVD-dobozt olvassa, már megint! Isten látta, hogy amit alkotott, jó, és így szólt: „Legyen hát második évad!” >>>

Monty Python Repülő Cirkusza - 2.évad
Monty Pythons Flying Circus
angol film 1970
vígjáték, klasszikus, TV-sorozat, kultfilm

Kedves Személy, aki ezt a DVD-dobozt olvassa, már megint! Isten látta, hogy amit alkotott, jó, és így szólt: „Legyen hát második évad!”

Így született meg a Monty Python Repülő Cirkuszának Teljes Második Évada. Még több hajmeresztően különc, páratlanul találékony és zseniálisan abszurd humor a Komédia Nagymestereitől, amely most Önhöz is eljut gyönyörűen felújított, hitelesített és hiánytalanul teljes DVD-n. Pythonék, csupán azért, hogy Önt megörvendeztessék, a humor további csúcsait ostromolják olyan klasszikusokkal, mint A Hülye Járások Minisztériuma, a Löncshús és természetesen: a Spanyol inkvizíció.
És hadd emlékeztessem Önt újra, hogy e doboz tervezői fontosnak tartották, hogy a második évad minden jelenetének kezdőkockáját rávarázsolják a címoldalra. (Felvágós, hetyke emberek, nem vitás!)

A magyar történelemben először magyar szinkronnal is nézhetik az adásokat, amelyekhez az utánozhatatlan Galla Miklós felirata szolgált alapul. Tehát vigye haza e dobozt, gurgulázzon a nevetéstől, és ne feledje: Senki sem számít a spanyol inkvizícióra!

Üdvözlettel: A hang az Ön fejében, amely akkor szól önhöz, ha olvas valamit.

Szereplők: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin
Rendezők: John Howard Davies, Ian MacNaughton
Gyártó: Columbia/TriStar
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 386 perc

DVD Információk:
Hang: Mono
Szinkronok: magyar, angol, lengyel
Feliratok: magyar, angol, lengyel
Kép: 4:3
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Premier: 2007 május 17.