Filmek - mozi-dvd.hu

Közelebb a felnőttkorhoz

Dátum: 2004. december 29. szerda, 03:38
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Sokan azt mondják, Natalie Portman mostanában direkt úgy választ szerepet, hogy végre megszabadulhasson >>>
Közelebb a felnőttkorhoz

Sokan azt mondják, Natalie Portman mostanában direkt úgy választ szerepet, hogy végre megszabadulhasson gyerekszínészi múltjának emlékeitől.

A Leon, a profi-ban feltűnt színésznő mostantól valóban felnőttnek számít. Mike Nichols új filmjében, a Lépj közel!-ben (Closer, hazai bemutató: 2005. február 17.) sztriptíztáncosnőt alakít, és a film egy jelenetében munka közben is láthatjuk őt.

Sokan azt mondják, Natalie Portman mostanában direkt úgy választ szerepet, hogy végre megszabadulhasson gyerekszínészi múltjának emlékeitől. A Leon, a profi-ban feltűnt színésznő mostantól valóban felnőttnek számít. Mike Nichols új filmjében, a Lépj közel!-ben (Closer, hazai bemutató: 2005. február 17.) sztriptíztáncosnőt alakít, és a film egy jelenetében munka közben is láthatjuk őt.
– Tudom, hogy ezek a képek fel fognak kerülni az internetre, és ott már semmi közük nem lesz a filmhez – bólint a 23 éves színésznő. – De ettől nem félek. Bátor vagyok. Most már én szeretném alakítani a sorsom, nem reagálni másokra. Végre elértem azt a kort, amikor nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. Amikor ezt a jelenetet csináltuk, Mike Nichols rendező nagyobb zavarban volt, mint én.

Kapcsolódó linkek:
Natalie Portman - Életrajz
Natalie Portman - Képgaléria

IC Press