Thriller: Nyolc tanúMozifilmek
Hányféle igazság van? Sok. Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet megkísérlő szervezet után nyomozó titkosügynökök >>>
Nyolc tanú
Vantage Point
amerikai film 2008
thriller

Hányféle igazság van? Sok. Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet megkísérlő szervezet után nyomozó titkosügynökök (Dennis Quaid, Matthew Fox) szempontjából túl sok is. Az elnök Spanyolországba érkezik, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. Egy nyilvános nagygyűlésen megsebesíti egy mesterlövész, és jelét adja: bármikor újra célpontja közelébe tud férkőzni. El kell kapni, mielőtt másodszor is lesújt. Az ügynökök lezárják a várost: hatmillió ember között keresnek ötöt. A tanúk egymásnak ellentmondó vallomásai között keresik az egyetlen igazságot. Egy turista amatőr videója talán segít. A számtalan híradófelvétel talán rejt valamit, amit csak észre kell venni. Mindazok, akik ott voltak a tömegben, amikor eldördült a lövés, talán tudnak valamit, amiről nem akarnak beszélni.

Mindenki mást látott, és senki nem mond igazat. Ám a hazugságok és átverések szövevényéből talán kifejthető a megoldás – amely csak újabb rémisztő kérdésekhez vezet.


Szereplők:
Sigourney Weaver, Dennis Quaid, Forest Whitaker, William Hurt, Matthew Fox
Rendező: Pete Travis
Gyártó stúdió: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 90 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2008. április 10.

Nyolc tanú - Vantage Point - Filmelőzetes:
  • Ehhez a cikkhez: Nyolc tanú jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek