Útifilm: USA: Route 66 DVD filmek
A híres Route 66 az eredeti szövetségi utak egyike volt, 1926 és 1985 között. Chicagótól indult, Missourin, Kansasen >>>

USA: Route 66 (Útifilm)

magyar film 2006
dokumentum, turistafilm

A híres Route 66 az eredeti szövetségi utak egyike volt, 1926 és 1985 között. Chicagótól indult, Missourin, Kansasen, Oklahomán, Texason, Új-Mexikón, Arizonán és Kalifornián haladt keresztül, míg véget nem ért Los Angelesben.
A ma már történelmi érdekességu út hossza a keleti parttól a nyugati partig majdnem 4000 km.
Látogassuk meg az üzleteket, benzinkutakat, moteleket, és éttermeket az Anya út mentén. Álljunk meg egy elhagyatott szakasz mellett és hallgassuk a millió kerék surrogását, amelyek átmentek ezen az úton.
Nézzük meg Chicago és St. Louis városát, a vadnyugat és a westernfilmek múzeumát, az indiánfalukat és a nagy folyamot, a Missisipit. Gondoljunk egy pillanatra Mark Twainre, Walt Whitmanre, Jack Kerouacra, John Steinbeckre, és a „Szelíd motorosokra” Csodáljuk meg Santa Fé színeit és a lenyugözo Grand Canyont.

Járjunk a filmsztárok nyomában Hollywood és Beverly Hills utcáin, és fürödjünk meg az óceánban, Santa Monica vagy Malibu partjainál…Rendezte: Juhász Jenő
Forgalmazza: Welt Reisen Kft
Hossz: 60 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkron: magyar
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Megjelenés: 2008. február 5.
  • Ehhez a cikkhez: USA: Route 66 jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek