Animációs: Kung Fu PandaMozifilmek
A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó...ami nem éppen előny, ha az ember >>>

Kung Fu Panda

amerikai film (2008)
animációs, családi

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó...ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel - Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével.
Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát, és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.A DreamWorks várva várt új animációs filmje a nyár egyik nagy mozis eseménye: kedves, humoros, izgalmas, fordulatos, látványos, szívhez szóló, de legfőképpen imádnivaló!

Kapcsolódó filmek:
Kung Fu Panda 2 (2011)
Kung Fu Panda 3 (2016)


Szereplők/Hang: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Angelina Jolie, Ian McShane
Rendezők: John Stevenson, Mark Osborne
Író: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Zene: Hans Zimmer
Producer: Melissa Cobb
Gyártó: Dreamworks
Forgalmazza:UIP-Duna

IMDb
Hivatalos honlapHazai Mozipremier: 2008. július 3.  • Ehhez a cikkhez: Kung Fu Panda jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 13 Átlagolt érték: 4.92
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek