Filmek - mozi-dvd.hu

Földtenger kalandorai 2.

Dátum: 2008. április 08. kedd, 14:46
Rovat: DVD filmek
Kategória: Fantasy
Évszázadokon keresztül a béke amulettje, amely Thar, a legfőbb papnő védelme alatt áll, biztosítja a békét az emberek >>>
Földtenger kalandorai 2.
Earthsea 2
amerikai film 2004
kaland, fantasy

Évszázadokon keresztül a béke amulettje, amely Thar, a legfőbb papnő védelme alatt áll, biztosítja a békét az emberek és a sárkányok között Földtengeren. Ám amikor a Kardigek Földtenger templomát elfoglalják, az amulett kettétörik és az egyik fele elveszik. A kegyetlen hódító atuani király, Tygath a védtelenül maradt birodalom leigázására készül. Földtenger utolsó reménye egy Ged nevű fiú, az egyszerű patkókovács fia, aki helyre állíthatja az amulettet.
Ged a lelkes, de kezdő varázslófiú bármit megtenne, hogy lenyűgözze Földtenger ifjú papnőjét, Tenart, de kénytelen belátni, hogy Földtenger sorsát sokkal nagyobb és veszélyesebb kihívások határozzák meg, mint azt valaha is elképzelte. Utazása során véletlenül megnyitja a Névtelenek folyosóját és kiengedi saját árnyékát.

Miközben Ged saját sötét oldala elől menekül, tanító mestere, Ogion azt tanácsolja, hogy nézzen szembe a gonosszal, mert csak így találhatja meg a kincset, amely után kutat.

Gednek és Tenarnak számos hihetetlen és fantasztikus veszéllyel kell szembenéznie, hogy útját állják Tygath király hódításának és helyreállíthassák a békét otthonukban.

Szereplők: Shawn Ashmore, Kristin Kreuk, Isabella Rossellini, Danny Glover
Rendező: Rob Lieberman
Forgalmazza: SoundCard
Hossz: 81 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák: -

DVD Megjelenés: 2008. április 3.