Filmek - mozi-dvd.hu

Poirot: Tengernyi gond - A hihetetlen rablás

Dátum: 2008. április 14. hétfő, 10:19
Rovat: DVD filmek
Kategória: Krimi
Poirot és Hastings kapitány földközi-tengeri hajóúton vesznek részt. Hogy egy kis izgalmat vigyen az út monotóniájába, >>>
Poirot: Tengernyi gond - A hihetetlen rablás
Problem At Sea - The Incredible Theft
angol film 1989
krimi, TV-sorozat

Tengernyi gond

Poirot és Hastings kapitány földközi-tengeri hajóúton vesznek részt. Hogy egy kis izgalmat vigyen az út monotóniájába, Hastings agyaggalamb lövő bajnokságot szervez az utasok körében, s kíváncsian várja, melyik ifjú hölgy fog majd a legjobban szerepelni a versenyen. Sajnos a hölgyek csekély érdeklődést tanúsítanak és Poirot sem lelkesedik az ötletért. Ráadásul egy rejtélyes haláleset miatt el is marad a bajnokság. Hastings csalódott, a híres nyomozó viszont azonnal munkába lendül.

A hihetetlen rablás

Egy titokzatos asszony keresi fel Poirot-t, aki fontos nemzetbiztonsági ügyben kéri a segítségét. Férje fegyvergyáros és olyan haditechnikai iratok birtokában van, melyeket sok országnak érdekében állna megszerezni. A házaspár hétvégére vendégeket vár, s a társaságba beférkőzött egy hölgy, akiről feltételezhető, hogy kém és a papírokat akarja megkaparintani. Bár Poirot nem tudja megakadályozni a dokumentumok eltűnését, végül mégis sikerrel zárul az ügy.

Szereplők:
David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran
Rendező: Andrew Grieve, Edward Bennett, Renny Rye
Forgalmazó: Fantasy Film
Hossz: 100 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 4:3
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetváltás

DVD Megjelenés: 2008. április 10.