Filmek - mozi-dvd.hu

88 perc

Dátum: 2008. április 15. kedd, 11:17
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
Egy nap miközben Dr Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértő egyetemi előadását tartja hallgatóinak, >>>
88 perc
88 minutes
amerikai film 2007
krimi, thriller

Egy nap miközben Dr Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértő egyetemi előadását tartja hallgatóinak, halálos fenyegetést kap telefonon: már csak 88 perce van hátra az életéből!
Minden erejét és tudását latba kell vetnie, hogy megmeneküljön, és leszűkítse a lehetséges gyanúsítottak körét. Ki lehet a fenyegetés mögött: egy barátságtalan diák, egy faképnél hagyott volt szerető vagy a sorozatgyilkos Jon Forster, aki már a siralomházban várja sorsa beteljesülését? Forstert Jack szakvéleménye alapján ítélték halálra, és Jack némi megelégedéssel várja a gyilkos kivégzését.
Rejtélyes dolgok történnek: felrobban Jack mobilja, kiszúrják kocsija kerekét, valaki letiltja a bankkártyáját. Jack egyre paranoiásabb és bizonytalanabb lesz, amint elkezdődik a visszaszámlálás, és közeledik Forster kivégzése.
Eközben Jack maga is folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket: a saját haláláig is ketyeg az óra. Egyre kevesebb ideje marad élni…

Szereplők:
Al Pacino, Alicia Witt, Leelee Sobieski, Amy Brenneman
Rendező: Jon Avnet
Forgalmazza: SPI International
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 110 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, Surround
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 2.35.1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
Előzetes
Így készült...

DVD Premier: 2008. április 10.