Vígjáték: Love GuruMozifilmek
Pitka (Mike Myers) egy amerikai, akit gyermekként egy indiai asram kapujába tettek, és akit ily módon guruk neveltek fel. >>>
Love Guru
The Love Guru
amerikai film 2008
vígjáték

Pitka (Mike Myers) egy amerikai, akit gyermekként egy indiai asram kapujába tettek, és akit ily módon guruk neveltek fel. Felnõttként Pitka visszaköltözik az Egyesült Államokba, hogy nagy hírnévre és vagyonra tegyen szert az önsegélyezés és a spiritualitás világában. Sajátos módszereit azonban igencsak próbára kell tennie, amikor azt a feladatot kapja, hogy simítson el egy összezördülést a Toronto Maple Leaf hokicsapat sztárja, Darren Roanoke (Romany Malco) és felesége között. A szakítás után Roanoke felesége bosszúból az L.A. Kings sztárjával, Jacques Grande-dal (Justin Timberlake) kezd randizni, amivel férjét szakmailag jégre viszi, azaz válságba taszítja, a csapat tulajdonosának, Jane Bullardnak (Jessica Alba) és edzőjének, Cserkovnak (Verne Troyer) legnagyobb elszörnyedésére.


Pitkának vissza kell terelnie a párocskát a szerelmi nirvánába, és vissza kell zökkentenie Roanokét a régi formájába, hogy a csapat a 40 éves Bullard-átkot megtörve megnyerhesse a Stanley kupát.


Szereplők:
Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Romany Malco, Verne Troyer
Rendező: Marco Schnabel
Írók: Mike Myers, Graham Gordy
Operatőr: Peter Deming
Zene: George S. Clinton
Gyártó stúdió: Paramount
Forgalmazza: UIP-Duna
Hossz: 89 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: Még nem ismert

Love Guru - Trailer:

  • Ehhez a cikkhez: Love Guru jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek