Filmek - mozi-dvd.hu

Ultrakopó

Dátum: 2008. május 30. péntek, 12:47
Rovat: DVD filmek
Kategória: Családi film
Mi az ott az égen? Egy madár? Egy repülő? Vagy talán egy szuperhős? Bizony, ez utóbbi jelenik meg Capital City egén, >>>
Ultrakopó
Underdog
amerikai film 2007
családi, akció, kaland, vígjáték

Mi az ott az égen? Egy madár? Egy repülő? Vagy talán egy szuperhős? Bizony, ez utóbbi jelenik meg Capital City egén, de nem a jól ismert kétlábú-fajtából, hanem a négylábúak képviseletében! Egy bombakereső kutya hamar az utcán találja magát, amikor hamis riadót ugat a polgármester irodájában.

Még aznap éjjel elrabolja a kivert kutyát egy őrült tudós – Dr. Simon Barsinister – aki egy kísérleti szerrel oltja be az ebet. A kutya szuperképességekre tesz szert: erős lesz, gyors, mint a villám, repülni is tud és még beszél is! Nem csoda, ha új képességei birtokában első dolga lesz megszökni az őrült tudós laboratóriumából.

A kutyát egy egykor zsaruként szolgált özvegy biztonsági őr 12 éves fia, Jack találja meg, és fogadja be. Amikor megtudja, hogy nem hétköznapi pajtásról van szó, megígéri, hogy nem árulja el új barátja titkát, inkább segít neki igazi szuperhőssé válni!

A kutya ettől kezdve Capital City lakóinak védelmét szolgálja, miközben az őrült doki mindent elkövet, hogy sötét terveit megvalósítandó, ismét elkapja a szuperebet!
Veszélyben a város, veszélyben Jack, és veszélyben van egy kis csinos spániel lány is, amitől különösen kutyául érzi magát a város új szuperhőse!

Szereplők:
James Belushi, Patrick Warburton, Peter Dinklage, Alex Neuberger, Taylor Momsen, John Slattery, Samantha Bee
Rendező: Frederik Du Chau
Gyártó: BuenaVista-Disney
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 78 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, lengyel
Feliratok: magyar, angol, lengyel, cseh, ivrit, szlovák, orosz, lett, litván, észt, ukrán
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Kimaradt jelenet(ek)
Videoklip(ek), Bakik, Kisfilm

IMDb
Hivatalos honlap

DVD Premier: 2008. április 30.