Filmek - mozi-dvd.hu

Értelem és érzelem - Szinkronizált változat

Dátum: 2008. június 25. szerda, 12:37
Rovat: DVD filmek
Kategória: Romantikus film
Dashwood úr váratlan halála után három lánya pénz nélkül marad. A korábbi jólétnek búcsút kell mondaniuk, ám megmarad nekik valami, >>>
Értelem és érzelem - Szinkronizált változat
Sense and Sensibility
amerikai film 1995
romantikus

Dashwood úr váratlan halála után három lánya pénz nélkül marad. A korábbi jólétnek búcsút kell mondaniuk, ám megmarad nekik valami, ami sokkal fontosabb: a szívük. Az idősebbik lány, Elinor nem bízik az érzelmeiben, úgy véli, a szív dolgaiban is az eszére kell hallgatnia. Húga, Marianne viszont egészen más természet. Csöppet sem leplezi az elbűvölő Willoughby iránt érzett szenvedélyes szerelmét.

Míg a lányok a maguk módján mindketten a boldogságot keresik, a néző elgyönyörködhet a régi szép Anglia ezer csodájában: a rendezett társasági élet, a figyelmes udvariasság és a mindig jól ápolt zöld gyep szépségeiben. És természetesen izgulhat hősnőink szerelméÊrt.

Ha a szereplők parádés névsora nem lenne elég álljon itt néhány kézzelfogató bizonyítéka a film sikerének: 7 Oscar-jelölés, Oscar-díj a legjobb adaptált forgatókönyvért, 2 Arany Glóbusz díj, valamint a Berlini Filmfesztivál fődíja!

Szereplők:
Kate Winslet, Emma Thompson, Alan Rickman, Hugh Grant
Rendező: Ang Lee
Gyártó: Columbia/TriStar
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 131 perc

DVD Információk:
Hang: Surround, DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, lengyel
Feliratok: magyar, angol, bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Megjelenés: 2008. június 5.