Filmek - mozi-dvd.hu

Tekerd vissza, haver!

Dátum: 2008. augusztus 26. kedd, 13:56
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Mr. Fletcher videotékája New Jersey egyik kisvárosában található, és egy igazi őskori maradvány. Nemcsak azért, mert a házat összedőlés >>>
Tekerd vissza, haver!
Be Kind Rewind
amerikai film 2008
vígjáték

Mr. Fletcher videotékája New Jersey egyik kisvárosában található, és egy igazi őskori maradvány. Nemcsak azért, mert a házat összedőlés és lebontás fenyegeti, hanem azért is, mert nála csak VHS-kazettákat lehet kölcsönözni. Az üzlet egyre rosszabbul megy, így eldönti, hogy körülnéz a konkurenciánál. Elutazása előtt a videotékát fiatal segédjére, Mike-ra bízza, és csak annyit kér tőle, hogy enyhén őrült barátját, Jerryt tartsa távol, amíg visszatér.

Utóbb kiderül, hogy kérése nem volt alaptalan, mert Jerry egy nem átlagos baleset elszenvedése után annyira feltöltődik mágneses energiával, hogy jelenlétében a videotéka összes kazettájáról letörlődnek a filmek. A két barát a vészhelyzetben úgy dönt, hogy házilag leforgatják a filmeket. A hollywoodi kasszasikerek sajátos stílusú, rövidített verziói a bukás helyett a népszerűséget hozzák el nekik.Szereplők:
Danny Glover, Jack Black, Mos Def, Mia Farrow, Sigourney Weaver
Rendező: Michel Gondry
Forgatókönyvíró: Michel Gondry
Zeneszerző: Jean-Michel Bernard
Operatőr: Ellen Kuras
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 102 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2008. október 23.

Tekerd vissza, haver! - Trailer - Filmelőzetes: