Filmhír: Imába foglalják Jim Carrey nevétFilmhírek
Fölényes magabiztossággal lépte át Amerikában a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt Jim Carrey új filmje, a Lemony Snicket >>>
Imába foglalják Jim Carrey nevét

Fölényes magabiztossággal lépte át Amerikában a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt Jim Carrey új filmje, a Lemony Snicket – A balszerencse áradása.

A december közepén bemutatott alkotás 23 nap alatt hozta ezt az eredményt, és a napokban világszerte hasonló sikerrel mutatják be. A gyártó Paramount stúdiónak másfél éve nem volt ilyen bombasikerű filmje, ezért Carrey ismét a nagyfőnökök favoritja lett.
A film motorja valóban a népszerű komikus, aki tucatnyi különféle maszkban próbálja elnyerni a nézők ellenszenvét: Carrey a gonosz Olaf grófot alakítja, aki a rábízott három árva gyermek életére tör, hogy megszerezze a vagyonukat.

A film egy olyan meseregény-sorozat első három kötetet alapján készült, amelynek elsőként sikerült kiütnie Harry Pottert a sikerlisták éléről. Mivel a regénysorozat még számos meglepetést tartogat, és a filmváltozat igen sikeres, valószínű, hogy a balszerencse hamarosan ismét áradni fog a mozivásznakon.
(Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events - hazai bemutató: 2005. március 10.)

Forrás: UIP Duna Film
  • Ehhez a cikkhez: Imába foglalják Jim Carrey nevét jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz