Filmek - mozi-dvd.hu

Majdnem szűz

Dátum: 2008. október 15. szerda, 14:44
Rovat: DVD filmek
Kategória: Magyar film
Boróka (Ubrankovics Júlia), a film hősnője elhatározza, hogy a 18. születésnapjára - az otthonteremtésre kapott milliókból >>>
Majdnem szűz
magyar film 2008
játékfilm

Boróka (Ubrankovics Júlia), a film hősnője elhatározza, hogy a 18. születésnapjára - az otthonteremtésre kapott milliókból egy drága szállodában ünnepel szerelmével, Jánossal (Hujber Ferenc). A pénz gyorsan elfogy, így a paradicsomi állapot véget ér.

János visszaélve Boróka érzéseivel, testi szolgáltatásokra kényszeríti a lányt, és mivel imádja a motorokat, elcseréli szerelmét egy Harley Davidsonra. A szeretetre éhező fiatal árva így egy Ronaldó (Kaszás Gergő) nevű strici foglya lesz és borzalmas élményeket él át, míg végül az első adandó alkalommal megszökik.

Egy lottózóban megismerkedik Móriccal (Tóth Attila), a kirakatrendezővel. Ő fogadja be a Ronaldó elől menekülő Borókát. Mindkettőjük sorsában fordulatot hoz, az az Uniós tanfolyam, amely prostitúcióból élő lányok számára kínál menedzseri képesítést. Boróka szorgalmasan jár a tanfolyamra sorstársnőivel. Angolt és számítógépes ismereteket tanul. Kiderül róla, hogy talpraesett és sikeresen tudja eladni a nagy tömeg piros esernyőt, valamikori ismerőseinek.

Ronaldó nem nyugszik bele a lány elvesztésébe és haverjával együtt utána veti magát. Feltett szándéka, hogy mindenáron felkutatja, és megtorolja a szökését.

Szereplők:
Ubrankovics Júlia, Hujber Ferenc, Kaszás Gergő, Tóth Attila, Cserhalmi György, Fullajtár Andrea, Lázár Kati, Máté Gábor, Újlaky Dénes
Rendező: Bacsó Péter
Zeneszerző: Vukán György
Operatőr: Andor Tamás
Forgalmazza: Hungaricom
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 105 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1, DD 2.0)
Feliratok: angol, magyar (hallássérülteknek)
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. október 28.