Filmek - mozi-dvd.hu

Halloween

Dátum: 2008. október 16. csütörtök, 11:47
Rovat: DVD filmek
Kategória: Horror film
Rob Zombie, akinek munkáját Carpenter 1978-as eredetije, és annak azon üzenete ihlette meg, mely szerint "a gonosz >>>
Halloween
amerikai film 2007
horror

Rob Zombie, akinek munkáját Carpenter 1978-as eredetije, és annak azon üzenete ihlette meg, mely szerint "a gonosz még a legkisebb városban is megjelenhet", Michael Myers korai éveire, és azokra az eseményekre helyezi a hangsúlyt, amelyek elvezettek a végzetes Halloween éjszaka-i gyilkosságsorozathoz a békés Illinois-i kisvárosban, Haddonfieldben.

A brutális estét követően Michael a Smith's Grove Szanatórium szigorított őrizetű elmeosztályán tölti büntetését, ahol az ismert gyermeklélektan- szakértő, Dr. Samuel Loomis kezeli - az egyetlen ember, aki valóban megérti Michael ördögi természetének mozgatórugóit.

Tizenhét év elteltével azonban Michael Halloween-kor megszökik az elmegyógyintézetből, és egy öldökléssel kísért útnak vág neki, hogy Haddonfieldbe visszatérve folytathassa azt, amit gyilkos ösztönei diktálnak, és, hogy múltjának titkaira megtalálja a választ.

Haddonfieldbe érve Michael egy csinos főiskolás lányt, Laurie Strode-ot és annak barátnőit, Annie-t és Lynda-t cserkészi be, mialatt Dr. Loomis, aki korábban sikeres könyvet írt Michaelről, felajánlja segítségét a városka rendőrfőnökének, Brackett seriffnek, hogy együtt véget vethessenek Michael rémuralmának.

Kapcsolódó cikkek:

Halloween - Feltámadás (Szinkronizált)

Szereplők:
Malcolm McDowell, William Forsythe, Danny Trejo, Leslie Easterbrook, Danielle Harris, Hanna Hall, Kristina Klebe, Nick Mennell
Rendező: Rob Zombie
Forgatókönyv: Rob Zombie, John Carpenter, Debra Hill
Zeneszerző: Tyler Bates
Operatőr: Phil Parmet
Forgalmazza: Budapest Film
Korhatár: 18 éven felülieknek
Hossz: 96 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, DTS
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Így készült...
Előzetesek

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. október 14.