Romantikus-vígjáték: KaramellDVD filmek
Öt nő és egy bejrúti szépségszalon. Layale, a gyönyörű fodrászlány egy házasember szeretője. Képes otthagyni a vendégeit vizes hajjal, >>>
Karamell
Sukkar banat
francia film 2007
romantikus, vígjáték, dráma

Öt nő és egy bejrúti szépségszalon. Layale, a gyönyörű fodrászlány egy házasember szeretője. Képes otthagyni a vendégeit vizes hajjal, ha a férfi alkalmi légyottra hívja.

Nisrine az esküvőjére készül, és legfőbb gondja az, hogyan tudná konzervatív vőlegénye előtt eltitkolni, hogy nem ő az első férfi az életében. Rima a saját neméhez vonzódik, és szerelmes lesz az egyik vendégükbe. Jamale, a lányok középkorú barátnője, egyedül neveli gyermekeit, és elkeseredett harcot vív az öregedés ellen.

A szomszéd szabóságban dolgozik Rose néni, aki egész életét bolond nővére ápolásának szentelte, és akit életében talán először talál meg a szerelem. Női sorsok egy olyan társadalomban, ahol a konzervatív hagyományok a mai napig befolyásolják a nők életét.

Szereplők:
Nadine Labaki, Adel Karam, Ismail Antar, Aziza Semaan, Yasmine Elmasri, Joanna Moukarzel, Gisele Aouad, Sihame Haddad, Fatmeh Safa
Rendező: Nadine Labaki
Zeneszerző: Khaled Mouzannar
Operatőr: Yves Sehnaoui
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 92 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, francia
Felirat: magyar
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
A film előzetese

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. december 2.
  • Ehhez a cikkhez: Karamell jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek